Meillä tehdään hyvää työtä!

Tule meille töihin!

Etelä-Savon Työterveys Oy on johtava työterveyshuollon palveluja tarjoava yritys Etelä-Savon alueella. Toimipaikkamme ovat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Mäntyharjussa, Juvalla, Kangasniemellä ja Puumalassa.

Olemme asiakkaidemme terveyden ja työn asiantuntijoita. Luotettavana työterveyskumppanina olemme tukemassa ja turvaamassa joka päivä yritys- ja yksityisasiakkaidemme työkykyä, hyvinvointia ja terveyttä.

Terveyspalveluja tarjoavaan konserniimme kuuluu Lääkärikeskus Ikioma Oy. Yhtiöiden liikevaihto oli vuonna 2019 yhteensä 12 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee noin 90 henkilöä ja lähes 100 ammatinharjoittajaa.

Tervetuloa tekemään kanssamme hyvää työtä!

Nyt haemme:

Etelä-Savon Työterveys Oy on asiakasta kuunteleva ja paikallinen, aktiivisesti kehittyvä työterveysyhtiö. Toimipisteemme sijaitsevat Juvalla, Kangasniemellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa ja Savonlinnassa. Yhteensä meitä on Etelä-Savon Työterveydessä jo lähes 80 terveydenhuollon ammattilaista. Meillä saa aidosti ottaa vastuuta työterveysasiakkaidemme hyvinvoinnista ja osallistua myös palveluiden kehittämiseen.

Liiketoimintamme on kasvussa ja haemme nyt

yleislääkäriä tai työterveyshuollon erikoislääkäriä Savonlinnaan

Toimipisteemme on auki arkisin 8-16 ja tarjoamme lääkärille mukavaa osa-aikaista tai kokopäivätyötä moderneissa toimitiloissa. Meillä tiimin jäsen saa osaavan terveydenhuollon organisaatiomme tuen työn tekemiseen, erittäin kilpailukykyisen kompensaation ja mahdollisuuden myös erikoistumiseen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella - otamme Sinuun pikaisesti yhteyttä!

Lisätietoja työmahdollisuuksista Savonlinnassa tai muissa toimipisteissämme antaa toimitusjohtajamme Mia Lindström, puh 050 3636 595, mia.lindstrom@estt.fi

Beckerintien Hammas tarjoaa monipuolisia hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita keskellä Suomen kauneinta kuntaa Kangasniemeä. Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Beckerintien Hammas on osa maakunnan johtavaa terveyspalvelukonsernia Etelä-Savon Työterveyttä. Konsernissa työskentelee noin 90 terveydenhuollon ammattilaista ja lähes 100 ammatinharjoittajaa – olet tervetullut joukkoomme!

Nyt haemme osa-aikaista/keikkatyötä tekevää

suuhygienistiä

tehokkaaseen hammasyksikköömme, jossa työskentelee suuhygienistin lisäksi hammaslääkäri ja hammashoitaja.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työtilat keskellä Kangasniemeä, kollegoiden tuen, kilpailukykyisen kompensaation ja vakiintuneen asiakaskunnan. Voit sovittaa työt joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteystietosi tällä lomakkeella, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä! 

Lisätietoja voit kysyä Mia Lindströmiltä, p. 050 3636 595, mia.lindstrom@estt.fi

Etelä-Savon työterveys Savonlinna.

Yleislääkäri / työterveyshuollon erikoislääkäri

Kasvumme jatkuu, joten etsimme yleislääkäreitä ja työterveyshuollon erikoislääkäreitä eri toimipisteisiimme. Tarjoamme mahdollisuuden myös erikoistumiseen! 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella - otamme Sinuun pikaisesti yhteyttä!
Lisätietoja työmahdollisuuksista kertoo mielellään toimitusjohtaja Mia Lindström, mia.lindstrom@estt.fi, puh. 050 3636 595

Työterveyden ammattilaisia

Osaava henkilöstö on tärkein pääomamme. Tarvitsemme uusia osaajia sekä monenlaista työelämää palvelevaa osaamista koko ajan. Oletpa sitten nouseva tähti tai kokenut konkari, ota meihin yhteyttä!

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella - otamme Sinuun pikaisesti yhteyttä!
Lisätietoja työmahdollisuuksista kertoo mielellään toimitusjohtaja Mia Lindström, mia.lindstrom@estt.fi, puh. 050 3636 595 sekä palvelujohtaja Minna Koponen-Tunnila, minna.koponen-tunnila@estt.fi, puh. 044 794 4694

Etelä-Savossa viihtyy lääkärit ja terveydenhoitajat.

Etelä-Savo on keskellä kaikkea

Etelä-Savo on keskellä ja samalla lähellä kaikkea: pääkaupunkiseutu, Lahti, Jyväskylä, Kuopio ja Lappeenranta ovat enintään parin tunnin matkan päässä, lähditpä liikkeelle melkeinpä mistä päin Etelä-Savoa tahansa.

Työn lisäksi hyvään elämään tarvitsee muutakin, ja sitähän meillä riittää! Etelä-Savo tarjoaa roppakaupalla nähtävää ja koettavaa kulttuurin nälkää lievittämään. Suosituimpia ja tunnetuimpia ovat Savonlinnan oopperajuhlat, Taidekeskus Salmela Mäntyharjussa, lukuisat kartanokohteet, näyttelyt, konsertit ja teatterit.

Puhtaita ja kalaisia vesistöjä riittää silmänkantamattomiin. Ulkoilijoita ja retkeilijöitä hemmotellaan kolmella kansallispuistolla, joissa voit muun muassa patikoida luontopoluilla,  bongata saimaannorpan kajakin kyydistä tai tutustua veneretkellä vuosituhansia vanhoihin kalliomaalauksiin. Talvisin pääset irtautumaan arjen kiireistä upeissa hiihto- ja luistelumaisemissa.

Eteläsavolaiset ovat leppoista, mukavaa sekä urheiluhullua kansaa. Viihtyvyytesi kruunaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä ruuhkaton ja kiireetön arki. Asumiseen saat Etelä-Savossa aivan uudenlaista laatua: kohtuuhintainen koti järven rannassa kaupunki- tai maalaismaisemassa ei ole Etelä-Savossa utopiaa, vaan monille ihanan tavallista arkea.

Mikkelin seudulle muuttamisesta saat lisätietoja Eroakiireesta.fi-sivustolta.

Savonlinnan seudun upeista mahdollisuuksista kertoo Savonlinnaan.fi-sivusto

Pieksämäkeen voit tutustua lisää Pieksämäen kaupungin verkkosivustolla.