Hyvälle tyypille töitä

Etelä-Savon Työterveys rekry - tule meille töihin!

Oletko terveyden ammattilainen ja haluat työskennellä innostavassa työilmapiirissä, nauttia kilpailukykyisestä palkasta sekä elää upeissa puitteissa Saimaan maisemissa? Jos vastaat kyllä, niin sinun osaamisellesi olisi meillä käyttöä.

Etelä-Savon Työterveys on palkittu 6 vuotta peräkkäin Great Place to Work -palkinnolla keskisuurten organisaatioiden sarjassa ja meillä työskentelee jo yli 70 hyvää tyyppiä. Liity iloiseen joukkoomme!

Nyt haemme:

Etelä-Savon työterveys Savonlinna.

Yleislääkäri / työterveyshuollon erikoislääkäri

Juuri nyt haemme Savonlinnaan, Pieksämäelle sekä Kangasniemelle yleislääkäriä tai työterveyshuollon erikoislääkäriä. Tarjoamme mahdollisuuden myös erikoistumiseen.

Hakemukset:
sähköpostilla osoitteeseen pirkko.valtola@estt.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pirkko Valtola, puh. 044 794 4683

Työterveyden ammattilaisia

Osaava henkilöstö on tärkein pääomamme. Tarvitsemme uusia osaajia sekä monenlaista työelämää palvelevaa osaamista koko ajan. Oletpa sitten nouseva tähti tai kokenut konkari niin ota meihin yhteyttä.
Hakemukset:
Jatkuva haku hakulomake

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pirkko Valtola, puh. 044 794 4683
Palvelujohtaja Minna Koponen-Tunnila, puh. 044 794 4694

Etelä-Savossa viihtyy lääkärit ja terveydenhoitajat.

Etelä-Savo on keskellä kaikkea

Etelä-Savon sijainti on loistava. Helsinkiin pääsee junalla ja autolla jopa alle 2,5 tuntiin. Alue tarjoaa roppakaupalla nähtävää ja koettavaa kulttuurin nälkää lievittämään. Suosituimpia ovat Savonlinnan oopperajuhlat, lukuisat näyttelyt, konsertit ja teatterit. Puhtaita ja kalaisia vesistöjä riittää silmänkantamattomiin. Ulkoilijoita ja retkeilijöitä hemmotellaan kolmella kansallispuistolla, joissa voit muun muassa patikoida luontopoluilla,  bongata saimaannorpan kajakin kyydistä tai tutustua veneretkellä vuosituhansia vanhoihin kalliomaalauksiin. Eteläsavolaiset ovat leppoista, mukavaa sekä urheiluhullua kansaa. Viihtyvyytesi kruunaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä ruuhkaton ja kiireetön arki.